www.kulcsanokhoz.hu

HTML

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

iWiW alkalmazások a társkereséshez

2009.04.22. 10:30 Zsedényi Csaba

Hosszú várakozás után végül a legnagyobb hazai közösségi oldal is elindította a különböző alkalmazások használatának lehetőségét. Így a telefonkönyvszerű használatból most már egész biztos, hogy közösségi életre is használható lesz előbb-utóbb.

Jelenleg 2 alkalmazás jöhet jól a társkeresőknek, melyek leírása lentebb. Hogy az alkalmazások közül melyik lesz népszerű és mikorra, még nem tudhatjuk. Az is lehet, hogy egyik sem, és csak később jelenik meg majd egy olyan, amit megszeretnek az emberek. Használatuk ingyenes, legyél az elsők között, akik elkezdik használni. Írj be például valami programot a programajánlóba, hátha valaki veled tartana...

Programajánló
A kiegészítő célja, hogy elősegítse ismerősi kapcsolataid ápolását közös programokon, élményeken keresztül. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ha tudsz egy jó bulit, koncertet, kiállítást, tv műsort, vagy más egyéb programot, amely érdekelheti ismerőseidet, akkor azt ajánld itt. Vagy ha éppen nincs semmi programod, és szívesen csinálnál valamit akkor nézd meg hogy ismerőseid éppen mit ajánlanak.
http://iwiw.hu/pages/application/addapplication.jsp?applicationId=1165514037


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerítő

Vannak olyan szingli ismerőseid, akik passzolnak egymáshoz? Telepítsd fel a Kerítőt, ajánld őket egymásnak, és add meg a kezdő lökést, hogy egymásra találjanak. Szingli vagy? Akkor meg szólj az ismerőseidnek, hogy telepítsék a Kerítőt, és ajánljanak neked olyanokat, akikkel érdemes lenne bepróbálkoznod. Hátha így talál meg a szerelem!

http://iwiw.hu/pages/application/addapplication.jsp?applicationId=1248031593

 

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw buli társkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr31079610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása