Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

Rusz Edit szexológus

2009.01.07. 13:21 Zsedényi Csaba

Rusz Edit rendszeresen publikál fontos témákban, sok jó tanáccsal ellátva olvasóit. Többször írt már olyat is, amivel nem értettem egyet, vagy féligazságnak tartottam. Ezek közül a legutóbbi két írásra reagálok.

 

Az alábbi cikkben az albérletért szexszel „fizetőkről” van szó, amit a következő módon értékel:

„Nem prostitúcióról van szó, hiszen a hölgy vagy úr nem szexuális szolgáltatást nyújt, hanem kompromisszumot köt – állította a Blikk állandó szakértője.” forrás: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=129611

Vagyis ha egy szegényebb egyetemista lány jelentkezik egy olyan hirdetésre, amiben Józsi bácsi szobát kínál, ha cserébe alkalmanként leápolják, akkor az a lány nem szexuális szolgáltatást nyújt, csak kompromisszumot köt. Vajon úgy érti, hogy az élettel, és az egész nem nagyobb ügy, mint amikor az ember hétfőn álmosan munkába megy, pedig nincs is annyira kedve? Mindenesetre a kompromisszum szónak ezt a jelentését nem is ismertem eddig, mondjuk k-val kezdődik ez is...

Végül is így is lehet nézni, hiszen nem közvetlenül pénzt kap, hanem a lakhatásért cserébe hagyja magát néha „megrakni”. Az a nő, aki ezért pénzt kér, és abból fizeti a lakbérét (rosszabb esetben abból a pénzből tud csak enni adni a gyerekeinek), az pedig nem kompromisszumot köt, hanem prostituált. Végre értem!

Azt hiszem mindegy hogyan nevezzük a dolgot, nagyon szomorú mindkét helyzet. Ennél már csak az elszomorítóbb, hogy erről a szakértők úgy nyilatkoznak, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy valaki lakhatásért cserébe lefekszik valakivel, akivel amúgy soha nem tenné.

Remélem te nem érzed úgy, hogy fizetned kellene a szexért. Ha igen, akkor gyere el inkább „csajozós” tréningükre, és tanuld meg az ismerkedés, csábítás mikéntjét. Költs inkább erre, hogy megtaláld azt a nőt, akivel anyagiak helyett lelki-szellemi kapcsolaton nyugvó szexuális kapcsolatban élhetsz. 

 

Ez csak amolyan bónusz, mert már megszoktam... Ebben a cikkben olyat állít, ami egyáltalán nem mindig a helyes út a vonzalom fellobbantására, szerencsére később megcáfolja saját magát.

„A szakértő szerint egy biztos recept azért létezik: a nőt el kell halmozni udvarlással.
Adjon a hölgynek 5 tonna bókot, és tegyen még rá 2 tonna kedvességet – ezt szoktam tanácsolni a férfiaknak – mondja a szexológus. – Akkor nagy esély van rá, hogy a nő viszonozni fogja a közeledést. […]
Gyakran megtörténik, hogy ha a nő akár heteken keresztül hárítja a közeledést, akkor a férfi elkezd szolgai módon viselkedni, bármit megtenne azért, hogy ágyba bújhassanak. Ezzel feladja férfiasságát, ami pedig még inkább a mélybe rántja a kapcsolatot.” forrás: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=130412

Kétségtelen, hogy sok férfi elhanyagolja párját, és olyankor a kedvesség meglepő eredményeket ér el. De vajon miért majdnem mindig ez a tanács? Hiszen mindenki látott vagy megélt már olyat, amikor ezzel nem ment semmire. Hogy ilyenkor mit tehetsz, azt a Kulcs a nőkhöz című könyvemben írtam le.

Te mit gondolsz a fenti 2 témáról?

Szólj hozzá!

Címkék: blikk szex szakértő prostitúció párkapcsolat albérlet szexológus

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr74863311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása