HTML

www.kulcsanokhoz.hu

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

Mit tehetsz gazdasági válság idején?

2009.03.12. 11:35 Zsedényi Csaba

Néhány tippet szeretnék megosztani az ismerkedés, társkeresés, párkapcsolat kapcsán a mostani gazdasági körülményekre tekintettel. Természetesen nem makroszinten kívánok hozzászólni egy ilyen összetett problémához, hanem a Te életedre vonatkozóan.

Parti helyek frissítés: Kisebb változások történtek Kulcs a nőkhöz könyvem szórakozóhelyekre vonatkozó részeinek megírása óta. A SOHO London és a Macskafogó is belépős lett (500Ft). A B7 ugyanakkor 23h-ig (bizonyos napokon) ingyenes, igaz éjfélig nincs is buli. Ellentétben a Morrison’s 2-vel, ahol továbbra is 21h-ig ingyenes a belépés, és már akkor nagyon sokan szoktak lenni. Egy új, nagy „romkocsmával” gazdagodott a budapesti éjszakai élet, melynek neve Instant (Nagymező utca 38.; belépő nincs). A Corvintető egy ideje belépős bulikat szervez, igaz a beszélgetős előtérbe ingyen be lehet menni. Ne maradjon ki a humor sem, videó egy extrém költséghatékony buliról:

Ennyit az ingyenes helyekről. A következő lépés, hogy tényleg megfogadd javaslatom: ne igyál egyáltalán alkoholt, vagy legalább fogd vissza minimálisra. Ezzel nem csak sok pénzt tudsz megtakarítani: hamarabb küzdöd le az esetleges megszólítással kapcsolatos gátlásaid, jobban tudsz figyelni a megszólított hölgyre és a beszélgetés folyamatára, pozitívabb benyomást kelthetsz sok nő szemében stb. Részletesebben a Kulcs a nőkhöz 28-29. oldalán. Természetesen ahhoz, hogy így is jól érezd magad, megfelelő belső játék kialakítására van szükséged.

Erre azért is szükség van, hogy a neked tetsző nő figyelmét és idejét ne ajándékokkal és drága programokkal tudjad csak megszerezni, hanem a személyiségeddel. Mert ha nem így történik, aligha remélhetsz igazán boldog és teljes párkapcsolatot. Tehát ne csak a takarékoskodás miatt ne költs sokat randevúkra. Kreativitásra, és nem feltétlenül pénzre van szükség a megfelelő időtöltéshez, programok kitalálásához. Ez igaz a párkapcsolatban élők számára is.

Azt javaslom, akár a társad keresed, akár párkapcsolatban élsz, mostani életszínvonalad fenntartása érdekében ne dolgozz többet, helyette inkább nézd át a kiadásaidat. Rengeteg felesleges dologra tud költeni az ember, felmérések szerint kiadásaink 25%-át olyasmire költjük, amire nincs is igazán szükségünk. Apróságoktól kezdve egészen odáig, hogy sok férfi drága kocsival akar hódítani, milliós pluszkiadásokba verve magát. Ugyanakkor egy jóval szerényebb összeget sokall egy olyan könyvre vagy tréningre, ahol megtanulhatná, mi az, ami valóban fontos a nőknek.

Ha naponta 16 órát dolgozol, nem marad időd élni. Nem jut idő sportra, hobbikra, magaddal foglalkozni. Ez nem csak neked kellene, hogy fontos legyen: az életstílusod sem lesz annyira vonzó egy nő számára. Túl sok érdekes sincs benned így, nincs miről mesélned, elhanyagolt fizikai és lelkiállapotban leszel. Ha bárkit megkérdeztem, aki dolgozta már magát „halálra” cserébe több pénzért, mind azt válaszolták: sokkal boldogabbak voltak életük azon szakaszában, amikor több szabadidejük volt, kevesebb pénz mellett.

Egy párkapcsolatra is negatívan hat, ha soha nem vagy otthon. Ezért arra bíztatok mindenkit, hogy gondolja át mi a fontosabb: élni az életét, vagy az anyagi javak által remélt boldogság illúziója után futni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr46997575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pnt2009 2009.11.13. 19:16:14

lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb

de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt forintom se
süti beállítások módosítása