www.kulcsanokhoz.hu

HTML

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

A csajozás művészei segítik a hajléktalanokat

2008.12.15. 22:46 Zsedényi Csaba

 

Egy kis ételt és pénzt, elsősorban mégis inkább jó szót osztanak a csajozás budapesti művészei. Sokan még mindig rossz szemmel nézik a magyarországi Pick-up Artist-ok közösségének működését. Mi igyekszünk egyértelműen bebizonyítani csapatunk szándékát: a cél nem mások kihasználása, hanem az emberek közötti falak áthidalása. Legyen szó az ismerkedésről, a társkeresésről, párkapcsolatról, vagy most éppen a társadalom perifériáján levő emberek megsegítéséről.

 

Az emberek sokszor gátlásaik és félelmeik miatt nem mernek a hajléktalanokkal szóba állni, ugyanakkor lelkiismeret-furdalás gyötri őket, amikor elfordítják fejüket egy-egy szenvedő embertársuk látványától.

 

Mivel egy Pick-up Artist nem fél szóba állni a legcsinosabb nővel sem, arra gondoltam, hogy csapatunknak képesnek kell lennie arra is, hogy a hajléktalanok irányában meglévő gátjaink ellenére velük is kapcsolatba lépjünk. Ez számunkra is érdekes tapasztalat, hogy őszinte nyitottsággal szóba álljunk velük, és meglássuk az embert azokban, akikben sokan mások már nem képesek. Azt vettük észre, hogy az emberi szónak jobban örülnek, mint annak, ha valaki csak a kezükbe nyomna egy kis ételt vagy pénzt. Természetesen azokra is nagy szükségük van, de többet adunk nekik azzal, ha emberszámba vesszük őket, mert az jobban hiányzik nekik még az ételnél is.

 

Meredek ötletemet a csapat tagjai meglepődve fogadták, a kezdeti belső ellenkezésüket leküzdve azonban megható beszélgetésekről számoltak be. Jót tenni egy másik emberrel a lehető legjobb, ami velünk történhet; legyen ez minden hazai Pick-up Artist célja akkor is, amikor egy vonzó hölgyet szólít meg!

 

Szólj hozzá!

Címkék: csábítás hajléktalan csajozás pua

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr26825171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása