www.kulcsanokhoz.hu

HTML

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

Pick-up Artist A mentalista című sorozatban

2009.05.04. 12:20 Zsedényi Csaba

Kedd este 21:10-kor az RTL Klub által vetített A mentalista című sorozatban egy Pick-up Artist karakter az egyik főszereplő. Magyar fordításban nőcsábászként említik, nem éppen pozitív hősként ábrázolják.
A Pick-up Artist közösség tagjai közül sokan számon kérik, amiért így ábrázolják őket, rossz fényt vetve rájuk. Én pedig azt gondolom, hogy annyira nem áll messze a valóságtól a sorozat által sugalmazott kép.
Kicsit szélsőségesek a karakterek, az igaz. Továbbá a Pick-up Artist-ok legritkább esetben a nők pénzére hajtanak. Ugyanakkor legtöbbjük számára valóban egyfajta hedonizmus, szexuális kalandok keresése a cél. Erre való törekvésük oka változatos. Sokszor pontosan az, amit a sorozatban is láthatunk: korábbi szerelmi csalódás!
A közösségben azonban nem csak olyanok vannak, akik kizárólag erotikus szintre korlátozódó kapcsolatot keresnek. Többen azért igyekeznek szociális készségeiket fejleszteni, hogy jobb eséllyel találják meg párjukat. Ők azonban már nehezen nevezhetők "vegytiszta" Pick-up Artist-nak.
Hiszen ha megtaláltak társukat, kilépnek a közösségből, életmódjuk megváltozik. Vagyis csak átmeneti céljuk elmélyülni ebben a témában. Hosszútávon pont az a céljuk, hogy ne legyenek Pick-up Artistok, ne azt az életmódot folytassák.
A mentalista 14. része élvezhető, érdekes és szórakoztató Pick-up Artist szemüveg nélkül is, ezért bátran ajánlom mindenkinek megtekintésre.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tv sorozat a rtl klub the mentalista pick up pua artist mentalist

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr561101959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Depresszió és meghívás a PUA-tól 2009.10.01. 09:42:51

Egy barátom mondta egyszer, hogy blogot csak a magukba forduló, depressziós emberek írnak, akik felszeretnék magukra hívni a figyelmet. Nem ez volt a célom és nem mondhatnám, hogy depressziós voltam, mikor elkezdtem a blogot írni. De ma nem tudtam elér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása