www.kulcsanokhoz.hu

HTML

Kulcs a nőkhöz www.kulcsanokhoz.hu

HTML



Zsedényi Csaba a férfiak ismerkedési, társkeresési és párkapcsolati tanácsadója, tréningek vezetője. A Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője.

Friss topikok

  • -JzK-: www.ferfihang.hu (2014.04.24. 14:49) Dagadt, ronda feministák.
  • mr.Jack: Sziasztok! Nem éppen a témához vág, de tanácsot akarok kérni tőletek, én még csak kezdő vagyok. A ... (2010.01.02. 13:25) A mókusok félénkek?
  • pnt2009: lehet igaz ez hogy a sok pénz nem jó stb de plnekem nincs 1 fillérem se ez sem a legjobb hhadt fo... (2009.11.13. 19:16) Mit tehetsz gazdasági válság idején?
  • Evildoer: Kedves Csaba, Gratulálok az eddigi elért eredményeidhez. Én személy szerint semmilyen csajozós p... (2009.10.15. 18:00) Egy éves a Kulcs a nőkhöz
  • ediedi: Kedves "Gáborom"! Azért foglalkoztat ez a könyv minket, nőket, mert rólunk szól. Sétálsz a városba... (2009.01.20. 23:38) Jófiúk /rosszfiúk

Linkblog

Hit, önbizalom, magabiztosság - 1. rész

2008.09.12. 12:43 Zsedényi Csaba

A múlt szombati tréningen az lepett meg igazan, hogy a résztvevők mindig meglepődnek azon a változáson, amin keresztülmennek egyetlen nap alatt. Persze, amikor először voltam oktató tréningen, engem is meglepett, hogy félénk srácokból/férfiakból jó arcok lesznek ilyen hamar, hogy ez lehetséges. Azután megszoktam, hogy a tréning után mindig kapok jónéhány köszönőlevelet, ami általában úgy kezdődik „Engem is meglepett, hogy milyen könnyedén meg tudtam szólítani lányokat, és azok még örültek is nekem…” és persze az azóta elért sikereikkel folytatódik.

Amiért most újra meglepődtem, hogy ezek az emberek tulajdonképpen úgy jönnek el a tréningre, úgy fizetnek be egy komolyabb összeget, hogy valójában nem is hisznek igazán abban, hogy ez meg fog velük történni. Talán csak reménykednek benne? Nem tudom, legközelebb ezt is megkérdezem.

Márpedig amiben az ember nem hisz, azt (egyedül legalábbis) nem tudja megtenni. Ezért is van az, hogy még az elméleti rész után is kétkedőek a résztvevők. Az igazi ÁTTÖRÉS akkor következik be, amikor a valós életbe kimenve egyszer csak elkezdenek (eleinte) a trénerek segítségével megszólítani ismeretleneket.

Először csak látják, hogy nincs ebben semmi katasztrófa, épp bőrrel megúszható a dolog. Azután ahogy elkezdenek a félelmeik helyett arra figyelni, hogy jóhangulatú társalgást hozzanak létre, előbb-utóbb egyre több kellemes társalgásban lesz részük. És akkor elkezdik élvezni az egész folyamatot, megtörténik az ÁTTÖRÉS. Ezután a vonzalomkeltésben segítjük őket, hiszen nem csak csacsogni jöttek el! ;) A szerencsésebbek össze is találkoznak mindjárt a nap folyamán olyan lányokkal, akikkel már a helyszínen kölcsönös vonzalom alakul ki, amiből még bármi is lehet a későbbiek során. Akik idáig nem jutnak el, minimális szimpátia azonban van, azok a telefonszám elkérést gyakorolhatják. Persze van, aki megkérdezheti „De hát mi ebben a bonyolult?”, mégis rengeteg múlik az apróságokon, nem is gondolná az ember.

Szóval most esett le nekem igazán, hogy a tréningre eljövő emberek nem hisznek igazán abban, hogy lesz olyan pillanat, amikor aggódás helyett spontán és bátran megszólítanak egy lányt, akivel utána örömmel beszélgetnek el. Pedig a résztvevők jellemzően már olvasták a Kulcs a nőkhöz-t is.

Miért fontos ez neked, aki még nem voltál ilyen tréningen, de olvastad a Kulcs a nőkhöz-t, csak éppen nincs akkora változás az életedben, mint amekkorát szeretnél?

(Folytatása következik)


 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: beszámoló tréning meglepődtem

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsanokhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr86660164

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása